21 цікавий факт Італійської кухні

Зміст

Італія — ​​це напрочуд гарна країна, відома своїм багатим спадщиною, культурою, мистецтвом, і давайте не будемо забувати про її найулюбленіших і жаданих видах їжі. Італійська кухня поширилася на всі континенти. Було багато змін, варіацій і адаптацій, які все змішалися. Важливу роль в цьому відіграє культура будь-якої країни. Кожна країна додала свій власний творчий потенціал і колорит в улюблену італійську кухню. Італійська кухня отримує величезну базу шанувальників більше, ніж будь-яка інша кухня. Від пасти до піци, вина, морозива, італійська кухня просто найкраща.

Отже, давайте розглянемо 10 цікавих фактів про італійську кухню, які надихнуть вас, а саме:

1. Спагеті і фрикадельки це не італійська страва.

Відомо, що це одне з найвідоміших страв в світі, але, на жаль, це не італійська страва. Справа в тому, що більшість страв з макаронних виробiв не покриті м’ясом. Тільки спеціальні страви, такі як «Аль Форно», який увінчаний м’ясом.

2. Традиційна італійська піца завжди має тонку скоринку.

Є багато варіантів піци, але в Італії, вони завжди мають тонку скоринку піци.

3. У італійців є легкий сніданок.

Сніданок вважається найважливішою їжею дня в більшості країн, але в Італії вони вважають інакше. Вони п’ють тільки молочний кава насамперед вранці, як капучино або кави латте. Причина цього полягає в тому, що вони вважають за краще зберігати свій апетит для свого основного обіду.

4. Піца Пепероні виникла не в Італії.

Кумедний факт, пепероні з одним «П» означає болгарський перець по-італійськи. Пепероні бере свій початок в США.

5. Існує більше 600 різних форм макаронних виробів.

У всьому світі проводиться понад 6 сотень сортів макаронних виробів. Існує форма пасти, щоб доповнити кожне блюдо з макаронних виробів там. Є різні розміри фаршированих равіолі, Пенне або трубочки, спагетті, кучеряве спіралі і багато іншого, щоб назвати.

6. Пасту їдять один раз в день, кожен день.

Багато італійців їдять пасту хоча б раз в день. Деякі з них дуже прискіпливі, більшість не пропустить свою пасту, так як є багато способів, якими паста може бути з’їдена під час їжі; тому ви захочете з’їсти іншу їжу на кожен день року.

7. В середньому щороку з’їдається п’ятдесят одна фунт макаронних виробів.

В середньому людина в Італії з’їдає більше 51 фунта пасти щороку. А ось це вже багато макаронів ~ 23кг.

8. Вони не так часто використовують часник.

Часниковий хліб може бути дуже важко знайти в Італії. Хліб зазвичай подають простим, і вони дуже рідко використовують часникове масло.

9. Buon Appetito — це їх приказка перед їжею.

Італійці кажуть один одному «Buon Appetito» перед їжею.

10. Людина не повинна ходити під час їжі.

Вони вважають, що ходити під час їжі дуже нешанобливо. Якщо хтось витратив багато часу на приготування страви, то ви повинні мати можливість сидіти і насолоджуватися їжею. Насправді, ви рідко побачите людину, підключеного до телефону під час їжі в компанії.

11. 3 предмета, які завжди знаходяться на італійському обідньому столі.

В італійських будинках на обідньому столі завжди є вино, хліб і вода.

12. В Італії налічується понад 300 різних сортів винограду.

13. В Італії основний прийом їжі — це обід.

Італійське слово для обіду означає «il pranzo». Обідній час — це їх головний прийом їжі протягом дня.

14. Італійці люблять просту і нехитру піцу.

Справжня італійська піца відома під назвою pizza Margherita. Дуже проста піца, що складається з тіста, сиру моцарелла, томатного соусу і базиліка.

15. Італійці п’ють свою каву по-різному.

Молочний кави можна замовити тільки на сніданок. Після їжі вони вважають за краще еспресо, так як він не містить молока.

16. Існує Національний день італійської кухні.

Національний італійський день їжі — це 13 лютого.

17. За виробництвом вина Італія займає друге місце, поступаючись Франції, а також випереджаючи США і Іспанію.

18. Неаполь винайшов піцу в 18 столітті.

19. Культовий Кавник Moka.

Італійці будинку варять каву в знаменитому кавнику Moka, винайденому в 1933 році Альфонсо Бьялетті.

20. Сучасний десерт в Італії — це «Тірамісу».

Тірамісу з’явився в 1970-х роках і відбувається з регіону Венето в Венеції. Це дуже солодкі ласощі, яке готується з шарів печива або печива савоярді з кремом marscapone. Ім’я Тірамісу означає «підніми мене».

21. У кожному регіоні Італії є свої улюблені способи вживання пасти.

У Римі класичними і улюбленими стравами з пастою є «Alla Carbonara» і «Сacio e Pepe».

Багато людей в усьому світі знайомі з італійською кухнею. Якщо ви їдете до Італії, щоб насолодитися їх їжею і кухнею в один прекрасний день, то чому б не захопити піцу і випити молочний кава на сніданок, це буде незабутній досвід, який ви запам’ятаєте на все життя.

Посилання на основну публікацію
Adblock
detector