Торт на дерев’яне весілля: вибираємо торт з мастики і крему на річницю 5 років шлюбу у вигляді дерева

Як вибрати торт на дерев’яне весілля?

Сьогодні майже кожна жінка намагається дотримуватися дієти, вживати тільки натуральну їжу, вважаючи кожну калорію. Однак існують свята, коли без солодощів просто не обійтися. Одним з таких заходів вважається річниця весілля.

Дерев’яна річниця – це захід, що проводиться через 5 років спільного життя. Торт тут є традиційним ласощами. У цій статті буде розказано про те, як вибрати торт на дерев’яну річницю весілля.

Як вибрати торт на дерев'яне весілля

Частування як символ

Багато жінок задаються питанням, яким повинен бути торт на даному заході. Однак тут немає ніяких стандартів. Головне, щоб він був м’яким і смачним. Всі інші складові: зовнішній вигляд, тісто, кількість крему залежать тільки від смаку і можливостей господарів торжества. Торт на п’ятирічну річницю є знаковим стравою.

Шлюб через 5 років спільного життя стає міцним, як деревина. Батьки дійових осіб цієї події порівнюються з корінням, а діти – з молодими пагонами. Сім’я починає розростатися, як дерево. Звідси і назва торжества. Святковий настрій має повністю відбиватися на символі заходи. При цьому неважливо, замовите ви торт у досвідчених кондитерів або приготуєте його власними руками.

У магазинах або на просторах інтернету можна знайти велику кількість рецептів тортів, а також варіанти оформлення. Якщо ви вирішите замовляти торт у професіоналів, то вони повинні представити вам портфоліо з зображеннями вже виконаних замовлень на цю тему. Господарям торжества залишиться лише вивчити всі варіанти і вибрати той, що припадає до душі. Кондитери здатні втілити в реальність будь-які фантазії ювілярів.

Господиням, які люблять власноруч займатися приготуванням тортів, доведеться докласти багато зусиль, для того щоб здивувати своїх гостей.

Різновиди

Якщо ви маєте великий досвід приготування даного ласощі, то вашого обранця дуже пощастило. Ви можете погортати рецепти і вибрати потрібний. Втілити його в реальність не складе великих труднощів. Існує велика кількість найрізноманітніших тортів, які готують на п’ятирічну річницю весілля. Найпопулярнішим є торт-багатоповерхівка.

На таких заходах можна зустріти шоколадний торт, виконаний у формі стовбура дерева. Вони часто оформляються різнокольоровими квітами і яскравими листям.

В якості фінального страви на це свято можуть виступати пісочний тістечка, вкриті кондитерською мастикою. Її дуже легко приготувати самостійно.

  1. Візьміть 1 склянка цукрової пудри і один стакан молока. Сюди ж додайте варене згущене молоко.
  2. Помістіть все в ємність і перемішайте до отримання густої однорідної маси.
  3. За допомогою качалки розкачайте отриману суміш, помістіть на коржі, які ви спекли заздалегідь.

Подбайте про те, щоб ваша випічка до цього часу була вже холодної та сухий. На поверхні не повинно бути крему. Краї можна розфарбувати харчовою фарбою будь-якого кольору. З маленьких шматків можна зліпити будь-які фігурки і прикрасити ними торт. Тут все залежить від вашої фантазії.

Професіоналами часто виготовляються торти у формі великого скрині, на якому сидять ювіляри. Так само популярні дерев’яні хати, торти у формі великого пенька.

Якщо у вас недостатньо досвіду, але все одно хочете приготувати ласощі своїми руками, то займіться приготуванням капкейков. Якщо переводити «капкейк» дослівно, то виходить «тістечко в чашечці». Для випічки використовуються спеціальні кондитерські формочки. Однак на ювілей можна використовувати і просто гуртки, які ви віддасте гостям після завершення торжества.

Рецепт приготування капкейков дуже простий.

Складові:

  • вершкове масло – 200 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • розпушувач;
  • борошно вищого сорту – 400 г;
  • молоко – 240 мл.

Заздалегідь дістаньте вершкове масло з холодильника і дайте йому розм’якнути. Поступово додавайте цукор і збивайте, поки не зникнуть крупинки. Отриману суміш змішати з борошном і залити молоком. Додавати його потрібно, постійно перемішуючи, щоб уникнути появи грудок. Тісто розкладається в паперові ємності на 2/3. Отримана заготовка відправляється в духовку на 30 хвилин.

Можна зробити тістечка у формі пенька. Така солодкість відмінно відповідає тематиці дерев’яної весілля за своїм зовнішнім виглядом. Таке ласощі, приготоване своїми руками, не тільки здивує гостей, але і дасть вашому чоловікові зайвий привід пишатися вами.

Наслідуючи традиції

У Франції дуже популярний торт, який називається «Класичне поліно». Якщо ви захочете його спекти своїми руками в домашніх умовах, то це забере у вас багато часу і сил. В даному випадку мастику використовувати необов’язково, адже вона не всім припадає до смаку. Давайте розберемося з рецептом даного ласощі, при правильному приготуванні якого воно запам’ятається вашими гостями на багато років.

Складові:

  • борошно – 30 г;
  • крохмаль – 50 г;
  • цукор 150;
  • дорогий шоколад – 250 г;
  • міцну каву – 2 ст. ложки;
  • коньяк – 2 ст. ложки;
  • вершкове масло – 150 г;
  • яйця – 7 шт.

Головним інгредієнтом даного торта є легкий бісквітний рулет. Розмішайте три яйця, цукор, картопляний крохмаль і борошно. Якщо ви хочете, щоб ваш рулет легко скручувався, то заздалегідь підготуйте змочений рушник, покладіть на нього гарячий лист з духовки, а зверху накрийте приготований корж іншим змоченим рушником.

Дочекайтеся повного остигання, потім змастіть кремом, насипте терті волоські горіхи або сушений родзинки. Тепер можна скачувати отриману заготовку в рулет.

Основною складовою такого ласощі є крем. Поламайте хороший шоколад на дрібні частини, посипте цукор і кава. Отриману масу відправте на водяну баню. В самому кінці додайте пару ложок коньяку. Він швидко випарується, і від нього не залишиться й сліду.

Після повного охолодження слід розтерти варений жовток з цукром і вершковим маслом.

Отриманий рулет слід порізати по діагоналі. Зовні він покривається шоколадом, з допомогою палички робиться малюнок у формі круга на поліні. Поруч можна змайструвати багато різнокольорових квітів і листя.

Отримане «поліно» можна підписати: «Вітаємо з п’ятиріччям! »Або« L’amour », що в перекладі означає« любов ».

Детальніше про те, як приготувати торт “Поліно”, ви дізнаєтеся в наступному відео.

Посилання на основну публікацію