Корисні властивості кориці

Корисні властивості кориці

Для багатьох слово «кориця» асоціюється з ароматним печивом або яблучним пирогом з корицею. Однак, ця спеція, яку ми, швидше за все, знайдемо на кожній кухні, може бути корисною не тільки для приготування десертів, але і для здоров’я. Корисні властивості кориці з давніх-давен використовують у народній медицині.

чай з корицеюВажливо знати, що існує кілька основних типів кориці. Справжня, названа цейлонської, кориця, в основному видобувається в Шрі-Ланці, Індії, Мадагаскарі та Бразилії.

Солодша, легша і більш вишукана цейлонська кориця дуже цінується за інтенсивний смак. Крім того, виявлено, що цейлонська кориця містить дуже невелика кількість кумарину, природного горючої речовини, яке розріджує кров і може пошкодити печінку.

Посилання на основну публікацію