Як правильно застосовувати камфорне масло для волосся

Багатий хімічний склад камфорного масла забезпечує цьому засобу відновлюють і протизапальні якості, що дозволяють поліпшити стан волосся. У професійній косметології і в домашніх умовах знаходять застосування шампуні і маски, основою яких є камфорне масло. При грамотному використанні вдається усунути ламкість, сухість, прибрати лупа, посилити ростові процеси. Можна підібрати рецепти, які допомагають оздоровити жирні локони.

1
Корисні властивості

Камфорне масло, що представляє собою прозору маслянисту субстанцію з характерним смолистим запахом, широко застосовується для оздоровлення волосся. При необхідності це засіб використовують в косметології з метою приготування ефективних натуральних шампунів і масок.

Користь камфорного масла проявляється наступними властивостями:

властивість Дія кошти на стан волосся
протизапальну Оздоровлення шкірних покривів голови
стимулююча кровообіг Відновлення структури пошкоджених пасом, усунення лупи
Нормалізуюча функціонування сальних залоз Зменшення сальності шкіри і пасом
Регулює обмінні процеси Поліпшення структури, зменшення ламкості, припинення випадіння волосся, надання локонам здорового блиску
заспокійлива Зняття свербіння, профілактика утворення лупи
зволожуючий Відновлення еластичності пасом
регенеруючу Зміцнення локонів, стимулювання їх зростання
поживна Пом’якшення волосся, надання їм пишності і «слухняності» при укладанні в зачіску
антисептичну Зменшення жирного блиску

2
Застосування засобів на основі олії та спирту камфори в косметології

Маски, до складу яких включено камфорне масло, в залежності від переліку компонентів і їх співвідношення, роблять різний вплив на волосся. Одні з них дозволяють повернути здоров’я неживим сухим пасмам, інші усувають зайву сальність, треті активізують ростові процеси.

3
Протипоказання

Камфорне масло застосовують для лікування і зміцнення волосся з урахуванням певних протипоказань. До них найчастіше відносять індивідуальну непереносимість кошти.

Чи не застосовують маски і шампуні, що містять масло або спирт камфори, при наявності шкірних захворювань. Чи не рекомендують їх використовувати вагітним жінкам, а також людям, хворим на астму і на епілепсію.

Дивовижні властивості камфорного масла зумовили досить широке застосування його в косметології при лікуванні пошкодженого волосся. Перед початком використання даного засобу слід отримати кваліфіковану консультацію лікаря — трихолога.

Посилання на основну публікацію
Adblock
detector